Hotel Schaepkens

Beschikbaarheid & prijs

Kalender

***************************

PAASAANBIEDINGEN,

2 of 3 overnachtingen

zie onze acties!!

 

************************

 


 AMSTEL GOLD RACE 2015       

18-19 april ! 

Houd mij op de hoogte

Hotel Schaepkens Hotel Schaepkens Hotel Schaepkens Hotel Schaepkens Hotel Schaepkens

Hotel
Schaepkens van St. Fijt in Valkenburg

Directie en medewerkers van Hotel Schaepkens van St. Fijt in Valkenburg willen u van harte welkom heten. Als u wilt genieten van echte Limburgse gastvrijheid in dit hotel Valkenburg, kunnen wij u een onvergetelijk verblijf garanderen!

Gratis parkeren

Hotel Schaepkens van St. Fijt is gelegen in het mooie pittoreske Valkenburg aan de Geul. Het hotel beschikt over een grote tuin, een mooi tuinterras en gratis prive parkeerplaats. Tevens beschikt het hotel over drie liften en diverse faciliteiten voor minder valide en is dus rolstoelvriendelijk. Het hotel heeft naast 3-sterren kamers ook 4-sterren kamers. Het bedrijf beschikt over een defibrillator en diverse medewerkers die in het bezit zijn van het diploma AED en BHV.

Hotel in Valkenburg zoeken

Gedurende het seizoen zal er meerdere malen per week live-muziek plaatsvinden in onze gezellige bar waar 2x daags een happy-hour is en zal er vanaf de maand Mei wekelijks een barbeque-avond of Limburgs buffet met een optreden van een bekende artiest georganiseerd worden. Mocht u vragen hebben of wilt u een folder toegestuurd krijgen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie. Wij staan ten allen tijde voor u klaar. Wij hopen u te mogen begroeten in het vernieuwde hotel Valkenburg: Hotel Schaepkens van St. Fijt.

Team Hotel Schaepkens van St. Fijt (Hotel Restaurant Valkenburg, Zuid-Limburg)


 

Hotel Schaepkens van St. Fijt

Nieuweweg 40-44
6301 EV Valkenburg aan de Geul
Telefoon +31 (0) 43-601 2000
Hotelcode: 108144
E-Mail: info@hotelschaepkens.nl