Valkenburg Centrum

Hotel in Valkenburg Centrum

Hotel Schaepkens van St. Fijt is een hotel gelegen nabij het centrum van Valkenburg aan de Geul in Zuid-Limburg. Met haar prachtige tuinen en een goede ligging is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het gezellige centrum van Valkenburg, waar voor iedereen, jong en oud, wat wils is..

Valkenburg centrum

Het centrum van Valkenburg is in de zomer- en de wintermaanden een plek om heerlijk te genieten. De vele terrassen, culturele bezienswaardigheden en mooie natuur van Limburg gaan er hand in hand. Op slechts een paar honderd meter afstand van het gezellige centrum kunt u bij ons genieten van de prachtige omgeving en de uitstekende voorzieningen, zoals een luxe ontbijt, diverse buffetten, mooie tuinen, een gezellige bar en een 24-uurs receptie.

Bezienswaardigheden in Valkenburg centrum

Valkenburg heeft een hele hoop te bieden. Of u nu wilt genieten van de rust of juist actiever bent ingesteld, alles is mogelijk in het geulstadje. Naast de prachtige wandel- en fietsgebieden die Valkenburg rijk is, zijn er meer dan voldoende activiteiten voor jong en oud. Zo kunt u genieten van de culturele bezienswaardigheden zoals de grotten, de catacomben en de kasteelruïne. Na het herontdekken van de geschiedenis, kunt u bijkomen op een van de vele terrasjes van Valkenburg. Verkiest u liever de rust? Dat kan! Thermae 2000 is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Bezoek ook het bruistende nachtleven van het sfeervolle centrum van Valkenburg of waag een gokje in het Holland Casino. Kortom, met een bezoek aan één van de leukste hotels in Valkenburg Centrum is uw verblijf compleet. Of u nu alleen, met uw partner, vrienden of collega's reist, er is voor ieder wat wils.

Wij heten u van harte welkom in ons hotel in Valkenburg centrum om te genieten van Hotel Restaurant Schaepkens van St. Fijt. Boek direct uw kamer!

  • BOEK DIRECT BIJ ONS UW VERBLIJF & ONTVANG:

    * 10% hotelvriendenkorting * Gratis parkeren * Gratis WiFi * Gratis kop koffie & thee * 2 maal daags Happy Hour in onze gezellige bar!

    Reserveer hier uw verblijf
  • Onze kamers

    Ons hotel beschikt over vier verschillende kamertypes. Bekijk hier in welke u het liefst wil overnachten!

    Bekijk onze kamers