Hotel Valkenburg aan de Geul

Valkenburg aan de Geul is een kleine gemeente met een grote charme. In het pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het mooie centrum, ligt het gezellige en sfeervolle Hotel Schaepkens van St. Fijt. Hotel Schaepkens is een van de meest bekende hotels in Zuid-Limburg. Het hotel heeft een prachtige ligging en beschikt over een restaurant, sfeervolle bar en een prachtige tuin met een groot terras waar u kunt genieten van de mooie omgeving van Valkenburg aan de Geul. 

Activiteiten in Valkenburg aan de Geul 

In Valkenburg aan de Geul valt veel te beleven. Valkenburg is beroemd om haar ondergrondse mergelgrotten en de unieke ondergrondse activiteiten zoals grotbiken en de Cave Experience. Vroeger werden in de gronten onder Valkenburg mergel gewonnen. Vandaag de dag kunnen bezoekers de grotten bezoeken. Een bezoek aan de Kasteelruïne en Fluweelgrot is een tevens unieke ervaring. 

Bovenop de Cauberg in Valkenburg aan de Geul ligt het enige kuurpark in Nederland. Hier kunt u genieten in thermae 2000 of een gokje wagen in Holland Casino. Ook kunt u hier genieten van het prachtige uitzicht over een van de mooiste landschappen van Nederland. 

Omgeving Valkenburg aan de Geul

In Valkenburg aan de Geul ben je echt op vakantie in eigen land. Het pittoreske stadje heeft veel te bieden, voor zowel jong als oud. Valkenburg aan de Geul ligt midden in het hart van het Heuvelland. Met toeristische steden als Maastricht, Luik en Aken is er rond Valkenburg veel te beleven! 

  • Onze kamers

    Ons hotel beschikt over vier verschillende kamertypes. Bekijk hier in welke u het liefst wil overnachten!

    Bekijk onze kamers
  • Reserveren

    Boek hier direct uw overnachting!

    Reserveer direct