Bridge- en klaverjasreizen

Ons hotel biedt al vele jaren reizen aan voor kaartgezelschappen. Kom gezellig met uw bridge- of klaverjasclub naar het pittoreske Valkenburg en speel onder het genot van een kopje koffie en borrelhapje. Indien gewenst kunnen wij voor u tegen een aantrekkelijke prijs een bus inhuren om u als gezelschap op te halen en thuis te brengen. Maar individuele aankomst is natuurlijk ook mogelijk, parkeren op onze privé parking is namelijk gratis voor onze gasten (ook voor touringcars)

We stellen graag voor u een arrangement op maat samen naargelang uw wensen en ideeën. U heeft het gehele verblijf de beschikking over uw eigen bridgezaal met voldoende dag- en kunstlicht.

Faciliteiten voor uw gezelschap

Hotel Schaepkens van st. Fijt biedt uw bridge- of klaverjas gezelschap altijd:

  • Elke ochtend een uitgebreid en onbeperkt ontbijtbuffet, voor een goede start van de dag
  • Vóór aanvang van de bridgedrive een kop koffie of thee
  • Tijdens of ná afloop van de bridgedrive een overheerlijke borrelgarnituur
  • 's Ochtends om 10.30 uur een gratis kop koffie
  • 's Middags om 15.30 uur een gratis kop thee
  • 2 x daags een Happy Hour in onze gezellige hotelbar, drankjes aan gereduceerd tarief
  • Gratis stadsplattegrond van Valkenburg
  • Gratis entree tot Holland Casino Valkenburg
  • Korting op vele andere attracties in de omgeving van Valkenburg

In de prachtige drielandenomgeving is er genoeg te beleven en indien u dat wenst kunnen wij voor u ook een dagtocht organiseren. Onder het kopje Agenda & Omgeving vindt u een overzicht van de mogelijkheden voor zowel een dagtocht als andere bezienswaardigheden in de omgeving die u zelf kunt verkennen.

Voor de mogelijkheden, bij vragen naar aanleiding van het bovenstaande of indien u graag een vrijblijvende offerte wenst voor een klaverjas- of bridgereis kunt u contact opnemen met de afdeling groepsreserveringen via reserveringen@hotelschaepkens.nl of bellen naar 043-6012000

Individuele bridge- en klaverjasreizen

Wilt u als individuele gast komen bridgen, dat kan natuurlijk ook! U kunt dan contact opnemen met Dekker Bridge. Zij organiseren meerdere malen per jaar bridgereizen naar ons hotel. Voor meer informatie hier omtrent kunt u mailen naar postbus@dekker-bridge.nl