Lunches en zoete lekkernijen

Hotel Schaepkens van St. Fijt is dé perfecte locatie & uitvalsbasis voor al uw groepsbijeenkomsten, (bedrijfs)feestjes, koffietafels en meer. Komt u het zonnige zuiden van Nederland bezoeken? Of winter shoppen in de gezelligste maanden van het jaar tijdens Kerststad Valkenburg?

Begin uw bezoek in Valkenburg met een tussenstop bij Hotel Schaepkens voor een kop koffie met heerlijk stuk Limburgse vlaai of één van onze lunches. Óf sluit de dag bourgondisch af met ons heerlijk onbeperkt en uitgebreid dinerbuffet met live cooking en verse pizza's uit onze authentieke Italiaanse pizza oven! Indien u met een touringcar komt dan kunt u deze de hele dag gratis parkeren op onze privéparking. Uw gasten kunnen vanuit het hotel te voet bij de meeste bezienswaardigheden komen in 5 tot 10 minuten.

Hieronder treft u een aantal door ons samengestelde lunch suggesties & zoete tussendoortjes aan. Dit zijn enkel suggesties en uiteraard kunt u in overleg één van de vele varianten kiezen, volledig aangepast aan uw wensen. Indien u speciale voedingswensen heeft zoals vegetarisch, gluten-vrij of suiker-vrij dan vragen wij om dit van te voren aan ons door geven zodat wij ruim de tijd hebben om hier zorgvuldig rekening mee te houden. 

Koffie met Limburgse vlaai (2de kopje koffie gratis) €6,50 p.p.


Lunches voor groepen

Onderstaande lunches zijn enkel te reserveren voor groepen vanaf 20 personen. Bent u met een kleiner gezelschap? Dan kunt u à la carte van onze lunchkaart bestellen. 

Bokkerijders Lunch - €16,00 p.p.*

  • Diverse soorten brood, broodjes en krentenbrood
  • Diverse soorten vleesbeleg, kaas en zoet beleg
  • Koffie/ thee/ melk
  • Broodje kroket of een heerlijk kopje vers gemaakte soep

(Indien u beide opties wenst is de prijs voor deze lunch €18,50 p.p.)

Lunch de la Reine - €20,50 p.p.*

  • Diverse soorten brood, broodjes en krentenbrood
  • Diverse soorten vleesbeleg, kaas en zoet beleg
  • Koffie/ thee/ melk
  • Koninginnenpasteitje (Pasteitje van kippenragout)

Extra belegde broodjes bij de lunch?

  • Belegde broodjes met: ham, kaas, salami of rosbief - €2,50 per stuk
  • Luxe belegde broodjes met: filet américain, garnalen/krab salade, gerookte zalm/forel, eiersalade of caprese (tomaat/mozzarella) - €3,50 per stuk            

 

* In December bieden wij extra uitgebreide lunches aan, daarom wijken de tarieven in deze maand af van de reguliere tarieven. Neem contact met ons op voor de speciale tarieven wanneer u in deze feestelijke maand een van onze lunches wenst te reserveren. 

 

Dagtochten tip:

Combineer één van onze lunches met een kijkje in de stroopstokerij van Hambourgeois en ontdek hoe dit heerlijke streekgerecht met liefde en volgens traditie wordt gemaakt!