Fiets- en wandelreizen

Tijdens het fietsen of wandelen in en rondom Valkenburg aan de Geul ontdekt u veel natuurschoon, historisch erfgoed en het prachtige Geul- en Gulpdal. Centraal gelegen in het Heuvelland is Hotel Schaepkens in Valkenburg het perfecte startpunt, tussenstop of eindpunt van uw fiets -of wandeltocht. Vergeet niet om na afloop heerlijk uit te rusten in het zonnetje in onze mooie tuin. Puur genieten! 

Bekijk de omgeving en bezienswaardigheden.

Elektrische fietsen kunnen gratis worden opgeladen in onze fietsenstalling en mocht u uw fietsen willen wassen na uw fietstocht dan kan dat in ons wasstation.

Fietsen door Limburg

Het heuvelachtige landschap in Limburg is een prachtige plek om doorheen te fietsen. Zuid-Limburg geeft mensen het gevoel dat zij in het buitenland zijn met de indrukwekkende uitzichten en heuvels. Er zijn diverse fietsroutes uitgestippeld waar u gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld door te fietsen langs Valkenburg, Gulpen en Schin op Geul, waar u onder andere grotten, steenkoolmijnen, kloosters en de mooie kastelen in de buurt kunt bezoeken. 

Ons hotel staat bekend om zijn fiets-en wandelvriendelijke faciliteiten met daarbij ook zeer diverse arrangementen die bij ons te boeken zijn.

Bekijk hier de mooiste wandel- & fietsroutes.