• overnachten in valkenburg

Overnachten in Valkenburg

Directie en medewerkers van Hotel Schaepkens van St. Fijt in Valkenburg heten u van harte welkom!

Overnachten in het pittoreske Valkenburg

In het levendige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het sfeervolle Hotel Schaepkens van St. Fijt. Een van de meest bekende hotels in deze Zuid-Limburgse stad, waar een goede keuken, comfortabele kamers, Limburgse gastvrijheid & entertainment hoog in het vaandel staan. Dit familiehotel heeft niet alleen een prachtige ligging, maar beschikt ook over een uitstekende keuken, sfeervolle bar en prachtige tuinen met diverse terrassen waar u kunt genieten van de natuurrijke omgeving. Nieuw is het heerlijk verwarmde binnenzwembad met saunafaciliteiten & een karakteristieke Italiaanse pizzaoven in het Live Cooking gedeelte van het restaurant!

Gedurende het seizoen wordt er meerdere malen per week live-muziek georganiseerd op het terras of in de gezellige bar waar 2x daags een happy-hour is. En wat dacht u van een gezellige BBQ op een mooie zomeravond? Het sfeervolle en gezellige hotel Schaepkens van St. Fijt biedt het allemaal! Mocht u vragen hebben of wilt u een folder toegestuurd krijgen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie. Wij staan te allen tijde voor u klaar. Wij hopen u te mogen begroeten in het vernieuwde hotel Valkenburg: Hotel Schaepkens van St. Fijt.

Team Hotel Schaepkens van St. Fijt (Hotel Restaurant Valkenburg, Zuid-Limburg) 

Faciliteiten

Hotel Schaepkens van St Fijt beschikt over een grote tuin, mooie tuinterrassen, gratis privéparking en vier verschillende kamertypes; van Standaard tot Superior+, voor ieder wat wils! En niet altijd vanzelfsprekend, in het gehele hotel is gratis WIFI beschikbaar.

Naar alle faciliteiten

Historie Hotel Schaepkens van St. Fijt

Op 1 maart 1885 opende Hotel Schaepkens van St. Fijt zijn deuren. De familie naam: Schaepkens van St. Fijt, werd ook de hotelnaam. En sedert die tijd is de naam ook niet meer veranderd.

Lees alles over onze rijke historie