Wellness hotel Valkenburg

Op zoek naar een wellness hotel in Valkenburg? Kom naar hotel Schaepkens. Wij hebben onder andere een verwarmd binnenzwembad en ruime saunamogelijkheden. Benieuwd waarom Schaepkens het leukste wellness hotel in Valkenburg is? Lees verder.

Wellness faciliteiten

Bij Hotel Schaepkens begrijpen we dat je op z’n tijd even heerlijk wil ontspannen. Daarom voorzien wij jou van een ruime kamer, een heerlijk diner en ruime wellness faciliteiten. Wij hebben een verwarmd binnenzwembad met sauna, een gezellig restaurant mét live cooking en een echte Italiaanse pizzaoven. Op die manier kun je niet alleen overdag heerlijk ontspannen maar je kan ook in de avond heerlijk genieten van verse pizza of een van onze heerlijke gerechten uit het restaurant. Nog geen zin om te gaan slapen? Neem een drankje aan onze gezellige bar, we hebben hier speciaal voor jullie tweemaal daags happy hour met drankjes voor euro 1,50.

Boek een kamer

Gratis parkeren - snelle WiFi

Afgezien van deze faciliteiten om het je naar de zin te maken in ons wellness hotel in Valkenburg hebben wij ook nog een aantal andere handige kenmerken. Zo hebben wij namelijk een ruime parkeerplaats om te parkeren, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen. Ook hebben we snelle wifi op de kamers en een heerlijk ontbijtbuffet.

Bekijk alle faciliteiten

Wellness én gratis koffie

Eigenlijk kan het haast niet beter toch? Nou, om je verblijf nog net iets aangenamer te maken bieden wij je in de ochtend om 10:30 een gratis kopje koffie aan en in de middag om 15:30 een gratis kop thee. Zo wordt je verblijf in een wellness hotel in Valkenburg wel heel aangenaam.

Boek een kamer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen