Fiets- en wandelreizen

Tijdens het fietsen of wandelen in en rondom Valkenburg aan de Geul ontdekt u veel natuurschoon, historisch erfgoed en het prachtige Geul- en Gulpdal. Centraal gelegen in het Heuvelland is Valkenburg het perfecte startpunt, tussenstop of eindpunt van uw fiets -of wandeltocht. Vergeet niet om na afloop heerlijk uit te rusten in het zonnetje in onze mooie tuin. Puur genieten! 

Elektrische fietsen kunnen gratis worden opgeladen in onze fietsenstalling en mocht u uw fietsen willen wassen, dan kan dat in ons wasstation.

Fietsen door Limburg

Het heuvelachtige landschap in Limburg is een prachtige plek om doorheen te fietsen. Zuid-Limburg geeft mensen het gevoel dat zij in het buitenland zijn met de indrukwekkende uitzichten en heuvels. Er zijn diverse fietsroutes uitgestippeld waar u gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld door te fietsen langs Valkenburg, Gulpen en Schin op Geul, waar u onder andere grotten, steenkoolmijnen, kloosters en de mooie kastelen in de buurt kunt bezoeken. 

Ons hotel staat bekend om zijn fiets-en wandelvriendelijke faciliteiten met daarbij ook zeer diverse arrangementen die bij ons te boeken zijn.

  • Verrassende Arrangementen

    Bekijk hier onze veelzijdige arrangementen & laat je verrassen door het Zuid-Limburgse Heuvelland!

    Bekijk hier onze Arrangementen