Fiets- en wandelreizen

Tijdens het fietsen of wandelen in en rondom Valkenburg aan de Geul ontdekt u veel natuurschoon, historisch erfgoed en het prachtige Geul- en Gulpdal. Centraal gelegen in het Heuvelland is Valkenburg het perfecte startpunt, tussenstop of eindpunt van uw fiets of wandeltocht. Vergeet niet om na afloop heerlijk uit te rusten in het zonnetje in onze mooie tuin. Puur genieten! 

Elektronische fietsen kunnen gratis worden opgeladen in onze fietsenstalling en mocht uw fietsen willen wassen, dan gaat dat in ons was station.

Fietsen door Limburg

Het heuvelachtige landschap in Limburg is een prachtige plek om doorheen te fietsen. Zuid-Limburg geeft mensen het gevoel alsof zij in het buitenland zijn met de indrukwekkende uitzichten en bergen. Er zijn diverse fietsroutes uitgestippeld waar u gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld door te fietsen langs Valkenburg, Gulpen en Schin op Geul, waar je onder andere grotten, steenkoolmijnen, het Redemptoristen klooster en de mooie kastelen in de beurt. 

Ons hotel staat bekend om zijn fiets-en wandelvriendelijke faciliteiten met daarbij ook zeer diverse arrangementen die bij ons te boeken zijn.

  • Verrassende Arrangementen

    Bekijk hier onze veelzijdige arrangementen & laat je verrassen door het Zuid-Limburgse Heuvelland!

    Bekijk hier onze Arrangementen