Voor de kleine & grote trek!

Ontbijtbuffet

In ons restaurant wordt 's ochtends voor al onze hotelgasten een uitgebreid ontbijtbuffet gereserveerd voor een goede start van de dag! Geniet van een glas verse geperste jus d'orange, heerlijke warme broodjes of (geroosterd) brood, diverse soorten hartig en zoet beleg, een gekookt eitje, een vers gebakken spiegelei of roerbakei met spek, yoghurt met vers fruit en nog veel meer gezonde én lekkere producten.

Allergieën 

Heeft u een gluten- of lactose allergie of andere speciale dieetwensen, aarzel dan niet om dit kenbaar te maken bij uw reservering zodat wij hier zorgvuldig rekening mee kunnen houden.

Dinerbuffet

's Avonds is voor ieder wat wils tijdens ons onbeperkt dinerbuffet. Onze koks bereiden de hele dag met passie en plezier voor u de lekkerste maaltijden met producten uit de streek. Het buffet is dagelijks tussen 18.00 en 20.00 uur in ons restaurant. 

Heeft u op basis van logies met ontbijt gereserveerd en wilt u toch graag dineren bij ons? Dan kunt u dit reserveren bij onze receptie voor € 31,50 per persoon.

's Middags kunt u à la carte lunchen van onze lunchkaart of de zoete honger stillen met een kopje koffie met Limburgse vlaai. 

Dinerbuffetten voor groepen

Hotel Schaepkens van St. Fijt is dé perfecte locatie voor al uw groepsbijeenkomsten, bedrijfsfeestjes, bruiloften, verjaardagsfeesten, jubilea, vrijgezellenfeestjes en andere (feestelijke) gelegenheden die u te vieren heeft! 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. (Oók met een touringcar parkeert u gratis op onze privé parking)

Naar de buffetten

Lunches en zoete lekkernijen voor groepen

Geniet tijdens uw bezoek aan Valkenburg van onze uitgebreide lunches. Bij zonnig weer is het heerlijk vertoeven op één van onze zonneterrassen of 's winters in onze gezellige serre met uitzicht op de tuin!

Naar onze suggesties