Hotel Valkenburg

Welkom bij het gezelligste hotel in Valkenburg aan de Geul

In het levendige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het sfeervolle 3-sterren en 4-sterren Hotel Schaepkens van St. Fijt. Een van de meest bekende hotels in deze Zuid-Limburgse stad. Dit familiehotel heeft niet alleen een prachtige ligging, maar beschikt ook over een uitstekend restaurant, sfeervolle bar en een prachtige tuin met groot terras waar u kunt genieten van onder andere de omgeving van Valkenburg.

Gezellig hotel in Valkenburg

Het is al jarenlang een gezellig familiehotel waar een goede keuken, gastvrijheid en entertainment hoog in het vaandel staan. Er worden in het hoogseizoen bijvoorbeeld regelmatig avonden met livemuziek in de bar georganiseerd. En wat dacht u van een gezellige barbecue op een mooie zomeravond? Het sfeervolle en gezellige Valkenburg Hotel Schaepkens van St. Fijt biedt het allemaal!

Faciliteiten Hotel Schaepkens

Het hotel beschikt over een grote tuin, een mooi tuinterras en gratis prive parkeerplaats waar ook invaliden- en vrouwenparkeerplaatsen ter beschikking zijn. Tevens beschikt het hotel over drie liften en diverse faciliteiten voor minder valide en is dus rolstoelvriendelijk. Het hotel heeft naast 3-sterren kamers ook 4-sterren kamers. In het gehele hotel is gratis wireless internet beschikbaar. Alle gasten van het hotel kunnen bovendien gratis recreatiecentrum de `Polfermolen` bezoeken. In de Polfermolen te Valkenburg, op ca. 700 meter afstand gelegen van het hotel, vindt u een binnenzwembad, buitenzwembad (alleen in de zomermaanden), fitness en sauna.

Er bevinden zich diverse hotels in Valkenburg aan de Geul. Hotel Schaepkens van St. Fijt doet haar best om aan alle wensen van onze gasten te blijven voldoen. We blijven dan ook vernieuwen.

Kortom, Wilt u genieten van een prachtig, in het groen gelegen hotel in Valkenburg waarbij het gezellige centrum op een steenworp afstand gelegen is? Dan is hotel Schaepkens van St. Fijt de ideale uitvalbasis. Wij nodigen u van harte uit!

Volgt u Hotel Schaepkens al op Facebook?

Weer

 • Vandaag

  9 ° lichte regen
 • 22 februari 2017

  10 ° matige regen
 • 23 februari 2017

  10 ° matige regen
 • 24 februari 2017

  6 ° matige regen