Dé groepsaccommodatie in het Zuiden van Limburg!

Hotel Schaepkens van St Fijt is de perfecte uitvalsbasis voor al uw groepsreizen. Het hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg aan de Geul, omringd door prachtige tuinen en terrassen.

Wij bieden uw reisgezelschap o.a.:

 • Op de eerste plaats: service, vriendelijkheid & gastvrijheid!
 • Comfort kamers voorzien van twee éénpersoonsbedden, badkamer met douche en toilet, flatscreen televisie, telefoon, gratis kluisje & gratis WIFI.
 • Superior kamers voorzien een queensize bed, badkamer met bad, toilet en föhn, flatscreen televisie, telefoon, gratis kluisje & gratis WIFI.
 • Een gratis privé parkeerplaats (ook voor touringcars)
 • Kofferservice
 • 24-uurs receptie
 • Uitgebreid ontbijtbuffet voor een goed begin van de dag
 • 's Ochtends om 10.30 uur een gratis kopje koffie
 • 's Middags om 15.30 uur een gratis kopje thee
 • 2 maal daags Happy Hour in onze gezellige hotelbar, drankjes vanaf €1,50
 • Gratis entree tot Holland Casino Valkenburg 
 • Gratis WIFI in de gehele accommodatie.

 

Volledig verzorgde busreizen

Wilt u zelf een reis organiseren vanuit uw vereniging of ouderenbond? Wij bieden volledig verzorgde busreizen aan inclusief halen en brengen en dagtochten indien gewenst, ook voor seniorenreizen. Graag nodigen wij de organisatoren uit om kennis te maken met onze Limburgse gastvrijheid en kennis te maken met ons hotel en de prachtige omgeving. Zo weet u ook precies waar uw medereizigers terecht komen en dat is wel zo aangenaam.

Heeft u uw eigen busonderneming waarmee u een goede samenwerking heeft, dan is natuurlijk ook altijd mogelijk om van onze accommodatie gebruik te maken. Dit kan op basis van ons Half- of Volpension arrangement. De faciliteiten zoals hierboven genoemd gelden dan ook voor u. 

Indien u naar aanleiding van onze groepsmogelijkheden vragen heeft, aarzel dan niet om dit kenbaar te maken. Betreffende vragen of een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact opnemen met van de afdeling groepsreserveringen via reserveringen@hotelschaepkens.nl 

Seniorenreizen

Hotel Schaepkens van St. Fijt, al meer dan 50 jaar expert in het organiseren van volledig verzorgde meerdaagse seniorenreizen. 

Wilt u zelf een reis organiseren vanuit uw vereniging of ouderenbond? Wij bieden volledig verzorgde busreizen aan inclusief halen en brengen met een luxe touringcar en ook inclusief één of meerdere dagtochten om de práchtige 3 landenomgeving te verkennen. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte op maat.

Meer informatie

Fiets- en wandelreizen

Tijdens het fietsen of wandelen in en rondom Valkenburg aan de Geul ontdekt u veel natuurschoon, historisch erfgoed en het prachtige Geul- en Gulpdal. Centraal gelegen in het Heuvelland is Valkenburg het perfecte startpunt, tussenstop of eindpunt van uw fiets -of wandeltocht. Vergeet niet om na afloop heerlijk uit te rusten in het zonnetje in onze mooie tuin. Puur genieten! 

Meer informatie

Bridge- en klaverjasreizen

Ons hotel biedt al vele jaren (ouderen) reizen aan voor kaartgezelschappen onder het genot van een kop koffie en borrelhapje. Kom gezellig met uw bridge- of klaverjasclub naar het pittoreske Valkenburg. Wij maken graag een offerte op maat voor u, indien gewenst ook inclusief vervoer per luxe touringcar van en naar het hotel.

Meer informatie