Hotel in Valkenburg Centrum

Hotel Schaepkens van St. Fijt is een mooi 3- en 4 sterrenhotel gelegen nabij het centrum van Valkenburg aan de Geul in Zuid-Limburg.  Met haar prachtige tuinen en een goede ligging is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor en bezoek aan het gezellige centrum van valkenburg, waar voor iedereen, jong en oud, wat wils is..

Centrum van Valkenburg

Het centrum van Valkenburg is in de zomer en de winter maanden een plek om heerlijk te genieten. De vele terrassen, culturele bezienswaardigheden en mooie natuur van Limburg gaan er hand in hand. Het centrum van Valkenburg is ook de plaats waar Hotel Schaepkens van st. Fijt zich bevindt. Op slechts een paar  honderd meter afstand van het gezellige centrum, kunt u bij ons genieten van de prachtige omgeving en de uitstekende voorzieningen zoals een luxe ontbijt, diverse buffetten, moiie tuinen, een gezellige bar en een 24-uur receptie.

Valkenburg heeft een hele hoop te bieden. Of u nu wilt genieten van de rust of juist actiever bent ingesteld, alles is mogelijk in het geulstadje. Naast de prachtige wandel- en fietsgebieden die Valkenburg rijk is, zijn er meer dan voldoende actieviteiten voor jong en oud. Zo kunt u genieten van de culturele bezienswaardigheden zoals de grotten, de catacomben en de kasteelrüine. na het herontdekken van de geschiedenis, kunt u bijkomen op een van de vele terrasjes van Valkenburg. Verkiest u liever de rust? Dat kan! Thermae 2000 is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Bezoek ook het bruistende nachtleven van het sfeervolle centrum van Valkenburg of waag een gokje in het Holland Casino.  Kortom, met een beozek aan een van de leukste hotels in Valkenburg Centrum is uw bezoek compleet. Of u nu alleen, met uw partner, vrienden of collega's reist, er is voor ieder wat wils.

Wij heten u van harte welkom in ons hotel in Valkenburg centrum om te genieten van Hotel Restaurant Schaepkens van St. Fijt. Boek direct uw kamer!