Dagtochten Hotel Schaepkens in Valkenburg

Er worden verschillende dagtochten georganiseerd wanneer u deelneemt aan een van onze busreizen. Bij de busreizen die door ons zelf worden georganiseerd, zullen wij een selectie maken. Wanneer u een busreis organiseert voor uw gezelschap, is het uiteraard mogelijk om zelf een selectie te maken!

Onze dagtochten 

Een bezoek aan Valkenburg
Valkenburg zelf is een gezellig stadje met genoeg mogelijkheden. U kunt hier o.a. een bezoek brengen aan de bekende Fluweelengrot en de kasteelruine, de Gemeentegrot, de kabelbaan en de Wilhelminatoren met een geweldig uitzicht over Valkenburg etc.

Boottochten op de Maas met rederij Stiphout
Rederij Stiphout verzorgt met haar 4 passagiersschepen verschillende boottochten vanuit Maastricht op de Maas, de Zuid Willemsvaart en het Albertkanaal. Het programma varieert van korte rondvaarten en dagtochten tot dinercruises en varende feestavonden.

Maastricht
Geniet van de Bourgondische sfeer en bezoek de grootste markt in het zuiden van Limburg, mensen kijken op het meest bekende plein van Maastricht; 't 'Vrijthof' of bezoek de O.L. Vrouwe basiliek of de St. Servaaskerk. Ook is het mogelijk om een rondleiding de krijgen onder leiding van een gids.

Wijngoed Fromberg in Ubachsberg
Hier krijgt u een rondleiding met gids over de wijngaard en de wijnmakerij. Drie glaasjes wijn en een hapje zijn inbegrepen!

Hoeve Scholtissenhof
U krijgt hier een rondleiding en brengt u een bezoek aan miniatuur Zuid-Limburg en de ijsmakerij. Gezellig winkelen in een traditioneel winkeltje met eigen producten, inclusief koffie met Limburgse vlaai en een vers gemaakt ijsje.

GaiaZoo te Kerkrade
GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 en 2018 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.