Hotel Schaepkens van St. Fijt in Valkenburg

Directie en medewerkers van Hotel Schaepkens van St. Fijt in Valkenburg willen u van harte welkom heten. Als u wilt genieten van echte Limburgse gastvrijheid in dit hotel Valkenburg, kunnen wij u een onvergetelijk verblijf garanderen!

Hotel in Valkenburg

Hotel Schaepkens van St. Fijt is gelegen in het mooie pittoreske Valkenburg aan de Geul. Het hotel beschikt over een grote tuin, een mooi tuinterras en gratis prive parkeerplaats. Tevens beschikt het hotel over drie liften en diverse faciliteiten voor minder valide en is dus rolstoelvriendelijk. Het hotel heeft naast 3-sterren kamers ook 4-sterren kamers. Het bedrijf beschikt over een defibrillator en diverse medewerkers die in het bezit zijn van het diploma AED en BHV.

Overnachten in Valkenburg

Gedurende het seizoen zal er meerdere malen per week live-muziek plaatsvinden in onze gezellige bar waar 2x daags een happy-hour is en zal er vanaf de maand Mei wekelijks een barbeque-avond of Limburgs buffet met een optreden van een bekende artiest georganiseerd worden. Mocht u vragen hebben of wilt u een folder toegestuurd krijgen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie. Wij staan ten allen tijde voor u klaar. Wij hopen u te mogen begroeten in het vernieuwde hotel Valkenburg: Hotel Schaepkens van St. Fijt.

Team Hotel Schaepkens van St. Fijt (Hotel Restaurant Valkenburg, Zuid-Limburg) 

  • Onze kamers

    Ons hotel beschikt over vier verschillende kamertypes. Bekijk hier in welke u het liefst wil overnachten!

    Bekijk onze kamers
  • Kids

    Ook voor de kids is genoeg te doen in Valkenburg & omgeving! Kijk snel verder voor meer informatie.

    Kids