Onze hotelkamers

Hotel Schaepkens van St. Fijt is een hotel met een prachtige ligging, op slechts 500 meter afstand van het centrum van Valkenburg aan de Geul. Het hotel beschikt over verschillende voorzieningen die een ontspannen verblijf garanderen. U kunt bijvoorbeeld heerlijk dineren in het sfeervolle restaurant of een lekker drankje drinken in onze gezellige bar waar het twee maal daags Happy Hour is. Bij lekker weer kunt u heerlijk genieten op onze prachtige zonneterrassen en in de winter opwarmen bij onze sfeervolle open haard.

Onderstaand ziet u onze verschillende kamertypes. De Standaard & Comfort kamers bevinden zich aan de achterzijde van het hotel en de Superior & Familie kamers aan de voorzijde. Tevens zijn alle kamers bereikbaar met de trap of lift.

 • Standaard kamer

  De Standaard kamer is een 3 sterren kamer, met een 2- persoonsbed of 2 1-persoonsbedden en douche en toilet op de badkamer. Verder beschikt deze kamer over een gratis kluisje, telefoon en gratis WIFI.

 • Comfort kamer

  De Comfort kamer is een 3 sterren kamer en heeft 2 aparte bedden, een toilet en douche op de badkamer. Verder beschikt deze kamer over een gratis kluisje, telefoon en gratis WIFI.

  De Comfort kamers beschikken over een tapijt of flexi vloer.

 • Superior Kamer

  De Superior kamer is een ruime 4 sterren kamer, uitgerust met een dubbele boxspring en een luxe badkamer met ligbad, telefoon, gratis kluisje, een föhn en gratis WIFI.

 • Superior+ kamer

  De Familie kamer is zoals bovenstaande kamer, voorzien van een dubbele boxsping en een tweepersoons bedbank geschikt voor 2 volwassen en 2 kinderen tot 12 jaar.