Leuke activiteiten voor u en uw gezin

Lasergame A GoGo Valkenburg

Donkere ondergrondse gangen, mysterieuze schimmen, verbazingwekkende rook- en lichteffecten, onheilspellende geluiden en bewapende tegenstanders.

Gewapend met een ultramodern lasergun en -vest ga je, in een door blacklight en discolights verlicht gangenstelsel op zoek naar de tegenstander. Ontdek de grotten op een spannende manier!

Lasergamen in de grotten van Valkenburg is uitermate geschikt voor een spannend kinderfeestje, schooluitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of om gewoonweg met een groepje vrienden te spelen.

Meer informatie vindt u hier

Pretpark De Valkenier 

Pretpark De Valkenier biedt volop plezier aan jong en oud. Dit supergezellige pretpark is het oudste familiepark van Nederland én het voordeligste pretpark van heel Europa. Je zult je geen minuut vervelen! Pretpark De Valkenier heeft ruim 25 attracties, zowel binnen als buiten. Dus zowel met goed weer als met regen: Pretpark De Valkenier valt nooit tegen!

Meer informatie vindt u hier.

Kabelbaan & Rodelbaan Valkenburg

De kabelbaan brengt u vanaf het dalstation aan de Neerhem naar de 68 meter hoger gelegen Wilhelminatoren (uitkijktoren), met een gezellig café/restaurant, een schitterend gelegen panoramaterras en natuurlijk onze rodelbanen!

Beklim de 35 meter hoge uitkijktoren en geniet van het geweldige uitzicht over Valkenburg en de prachtige omgeving. U beleeft een vergezicht tot in Duitsland en België! Na een sportieve klim is het natuurlijk heerlijk genieten op het mooist gelegen terras van Valkenburg.

Suis naar beneden over de 375 en 325 meter lange rodelbanen. Geheel automatisch zorgt de sleeplift voor een retourrit terug naar het beginpunt. Je bepaalt zelf je snelheid!            

De rodelbanen zijn een super attractie voor zowel jong als oud. 

Meer informatie vindt u hier

GaiaZOO

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.