• ONZE WELLNESS FACILITEITEN

    Kom heerlijk genieten van ons verwarmde binnenzwembad met sauna! U kunt een tijdsblok voor de wellness bij de receptie boeken, tegen betaling van € 12,50 p.p. per tijdsblok - tussen 10-16 uur OF 16-22 uur. Heeft u een Superior- of Superior+ kamer geboekt? Dan kunt u hier kosteloos & onbeperkt van genieten!

  • WIJ ZIJN GEOPEND!

    Het centrum van Valkenburg is getroffen door het water en we leven mee met de gedupeerde in dit gebied! Ons hotel ligt buiten het centrum en wij zijn gespaard gebleven van alle overlast. Wij zijn gewoon geopend en bereikbaar!

  • BOEK DIRECT BIJ ONS UW VERBLIJF & ONTVANG:

    * 10% hotelvriendenkorting * Gratis parkeren * Gratis WiFi * Gratis kop koffie & thee * 2 maal daags Happy Hour in onze gezellige bar!

    Reserveer hier uw verblijf

Welkom bij het gezelligste hotel van Valkenburg!

In het levendige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het sfeervolle Hotel Schaepkens van St. Fijt. Een van de meest bekende hotels in deze Zuid-Limburgse stad. Dit familiehotel heeft niet alleen een prachtige ligging, maar beschikt ook over een uitstekend restaurant, sfeervolle bar en een prachtige tuin met groot terras waar u kunt genieten van de groene omgeving in het mooie Valkenburg. Nieuw is het heerlijk verwarmde binnenzwembad met saunafaciliteiten & een karakteristieke Italiaanse pizzaoven in het Live Cooking gedeelte van het restaurant!

Hotel Valkenburg in Limburg

Al jarenlang is hotel Schaepkens van St. Fijt een gezellig familiehotel waar een goede keuken, gastvrijheid en entertainment hoog in het vaandel staan. Er worden in het hoogseizoen bijvoorbeeld regelmatig avonden met live entertainment in de bar of buiten georganiseerd. En wat dacht u van een gezellige barbecue op een mooie zomeravond? Het sfeervolle en gezellige Hotel Schaepkens van St. Fijt in Valkenburg biedt het allemaal!

Faciliteiten Hotel Schaepkens in Valkenburg

Het hotel beschikt over een grote tuin, een mooi tuinterras, gratis prive parking en vier verschillende kamertypes; van standaard tot superior+, voor ieder wat wils! En niet altijd vanzelfsprekend, in het gehele hotel is gratis WIFI beschikbaar. Tevens beschikt het hotel over 3 liften en diverse faciliteiten voor mindervalide en is dus rolstoelvriendelijk.

Wij doen onze uiterste best om aan alle wensen van onze gasten te blijven voldoen en blijven dan ook steeds vernieuwen. Kortom, wilt u genieten van een prachtig, in het groen gelegen hotel in Valkenburg waarbij het gezellige centrum op een steenworp afstand gelegen is? Dan is hotel Schaepkens van St. Fijt de ideale uitvalbasis. Wij nodigen u van harte uit om te komen genieten van onze Limburgse gastvrijheid!

Volgt u Hotel Schaepkens al op Facebook?