Hotel Valkenburg Limburg

Valkenburg is al jaren een toeristische trekpleister en er zijn dan ook vele hotels in Valkenburg in Limburg. Er zijn zowel grootschalige als kleine, knusse hotels in het plaatsje in het Heuvelland te vinden. In iedere prijsklasse, dus voor ieder wat wils.

Familiehotel Schaepkens staat al jaren bekend als een van de gezelligste hotels in Valkenburg in Limburg. Wij geloven in een persoonlijke service en willen onze gasten de echte Limburgse sfeer en gastvrijheid laten proeven.

U kunt bij ons terecht voor een enkele overnachting of voor een complete vakantie. We hebben diverse arrangementen samengesteld waar u vast een passend arrangement tussen kunt vinden.

Als u vragen of speciale wensen heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hotel Valkenburg in Limburg centrum 

Voor een romantische weekendje weg voor twee of voor een complete familievakantie is Hotel Schaepkens het ideale hotel in Valkenburg in Limburg.

Met de centrale ligging op loopafstand van het centrum zijn de meeste bezienswaardigheden in Valkenburg vlakbij. Zo kunt u het gezellige centrum inlopen om te winkelen in een van de vele bijzondere winkeltjes die Valkenburg heeft of om een hapje te eten in een van de restaurants.

Valkenburg staat natuurlijk bekend om zijn mergelgrotten die uniek zijn in Nederland en waar het hele jaar door van alles te beleven is. In de kersttijd is hier de wereldberoemde kerstmarkt opgebouwd waar u in sprookjesachtige sfeer van een gluhwein of warme chocomel kunt genieten.

U kunt ook uw sportieve hart ophalen in Valkenburg. Denk eens aan grotbiken waar u met een mountainbike door de grotten kunt fietsen of een mooie wandeltocht in dit unieke natuurgebied.

Kamers in Valkenburg

Hotel Schaepkens biedt verschillende kamertypes. Zo heeft u al een standaard kamer voor € 84,- per persoon. Een Comfort kamer vanaf € 92,- per persoon en een Superior kamer vanaf €112,- en een Superior+ kamer vanaf €154,- per persoon. Deze prijzen staan los van arrangementen en aanbiedingen. Wij hebben regelmatig scherpe aanbiedingen, houd hiervoor onze website in de gaten en informeer naar de mogelijkheden.

Faciliteiten 

Het familiehotel Schaepkens is hét hotel in Valkenburg in Limburg dat een groot aantal faciliteiten biedt voor een redelijke prijs. Zo vinden wij het heel normaal dat u gratis kunt parkeren bij ons en dat u gratis WIFI heeft in het hele hotel.

Ook houden wij graag rekening met uw kinderen en hebben wij speciale faciliteiten voor het hele gezin. In de zomer kunnen de kinderen lekker spelen in de tuin met ons buitenspeelgoed en ook binnen de muren van het hotel zijn er verschillende spellen aanwezig voor onze jongste gasten.

Komt u met uw elektrische auto? Ook daarvoor hebben wij oplaadpunten. Ook mindervalide gasten kunnen bij ons terecht. Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk.

Culinair genieten in Valkenburg

Als u in ons hotel verblijft, hoeft u niet de deur uit voor een heerlijke maaltijd. Onze koks bereiden iedere avond een uitgebreid dinerbuffet waar u onbeperkt van kunt genieten.

’s Ochtends staat er in ons restaurant een ontbijtbuffet klaar dat u meteen een perfecte start van de dag geeft.

  • Onze kamers

    Ons hotel beschikt over vier verschillende kamertypes. Bekijk hier in welke u het liefst wil overnachten!

    Bekijk onze kamers
  • Dagtochten

    Bekijk hier een greep uit de mogelijkheden wat de prachtige natuurrijke omgeving in onze drielanden driehoek te bieden heeft!

    Bekijk hier onze Dagtochten